Detailing Auto Interior

Curăţăm/spălăm interiorul maşinii dumneavoastră în cel mai mic detaliu, cu aparatură şi soluţii profesionale (plafon, scaune, uşi, mochetă, portbagaj, centuri, elemente din plastic, stâlpi, bord, geamuri).

✔Dezinfecţie cu presiune de abur pe toate elementele din interior (Elimină până la 99.999% din virusul Corona virus. * Şi alte bacterii. **)

✔Spălarea centurilor de siguranţă cu presiune de abur.

✔Plafonul se curată manual cu o soluţie specială având o putere mare de curăţare astfel nu există nici un risc de dezlipire a materialului.

✔Mocheta şi scaunele se spală cu aspirator profesional de injecţie-extracţie care scoate din adâncimea materialului toată murdăria impregnată lăsând zona perfect curată fără pete şi doar uşor umedă. Totul va fi perfect uscat în câteva ore.

✔La materialele din plastic (bord, grilaje, stâlpi) se lucrează în două etape:

Prima  are rolul de a degresa și a elimina toată murdăria.

Cea de a doua etapă constă în (aplicarea unui dressing special) o soluţie antistatică fără silicon care redă aspectul de nou a materialului pt o perioadă lungă de timp.

✔Pentru tapiţeriile din piele se efectuează un tratament complet cu detergent special pentru degresarea tapiţeriei și de a îndepărta toate impurităţile de pe suprafaţă, apoi aplicarea unei creme/balsam având rol de hidratare .

✔Curăţăm geamurile pe interior și exterior.

✔Aplicare parfum special pt eliminarea mirosurilor neplăcute

✔Uscarea autoturismului cu suflante profesionale (în maxim 24 de ore de la predare maşina dvs este perfect uscată).

❗Oferim garanţie pt fiecare lucrare în parte!

Puteți opta și doar pentru curățarea unor elemente din interior.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactaţi la nr telefon 0746-363.630