Detailing Auto

Curăţăm/spălăm interiorul maşinii dumneavoastră în cel mai mic detaliu, cu aparatură şi soluţii profesionale (plafon, scaune, uşi, mochetă, portbagaj, centuri, elemente din plastic, stâlpi, bord, geamuri).

Dezinfecţie cu presiune de abur pe toate elementele din interior (Elimină până la 99.999% din virusul Corona virus. * Şi alte bacterii. **)

Spălarea centurilor de siguranţă cu presiune de abur.

Plafonul se curată manual cu o soluţie specială având o putere mare de curăţare astfel nu există risc de dezlipire a materialului.

Fețele de uși, mocheta şi scaunele se spală cu aspirator profesional de injecţie-extracţie care scoate din adâncimea materialului toată murdăria impregnată lăsând zona perfect curată fără pete şi doar uşor umedă. Totul va fi perfect uscat în câteva ore.

La materialele din plastic (bord, grilaje, stâlpi) se lucrează în două etape:

Prima (degresare) are rolul de a elimina murdăria şi siliconul de pe material.

Cea de a doua etapă constă în (aplicarea unui dressing special) o soluţie antistatică fără silicon care redă aspectul de nou a materialului pt o perioadă lungă de timp.

Pentru tapiţeriile din piele se efectuează un tratament complet, dedicat suprafeţelor din piele cu detergent special şi aplicarea unui tratament cu cremă hidratantă.

Curăţăm geamurile pe interior și exterior.

Aplicare parfum special pt eliminarea mirosurilor neplăcute

Uscarea autoturismului cu aeroterme profesionale (în maxim 24 de ore de la predare maşina dvs este perfect uscată.

Oferim garanţie pt fiecare lucrare în parte!

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactaţi la Nr telefon 0746-363.630