Spălare Canapele,saltele si colțare

Canapelele, fotoliile şi saltelele sunt printre cele mai intens folosite obiecte dintr-o locuinţă. Ele pot acumula însă praf, microbi, acarieni, păr de animale şi chiar mucegai. De asemenea, se pot păta sau impregna cu diverse mirosuri.

Nu este recomandat să încercaţi să le curăţaţi individual acasă, deoarece soluţiile neadecvate vor provoca spumă care va fi un magnet pentru murdărie, este recomandat ca cel puţin de 2 ori pe an să apelaţi la o fimă specializată în acest domeniu.

“SteliClean” este specializată în servicii profesionale de curăţare-spălare pentru o gamă largă de produse : canapele, scaune, saltele, colţare, mochete, covoare, tapiţerii auto din material textil sau piele, folosim personal bine pregătit, aparatură şi soluţii profesionale.

Avantajele clientului:

✔ Curăţarea tapiţeriei se face în profunzime.

✔Se elimină petele şi mirosul neplăcut.

✔Timp rapid de uscare a tapiţeriei.

✔Ne deplasăm noi la dvs. pt prestarea serviciului.

✔ Redam aspectul de nou a produsului curăţat.

Curăţarea tapiţeriei se poate efectua fără nici un fel de probleme chiar şi în sezonul rece, timpul de uscare este rapid.

Prestarea serviciului se face la domiciliu clientului, deplasarea este gratuită pe raza orașului Tărgu Mureș, ne deplasam și in afara localități, se achită in plus deplasarea.

APELAŢI-NE CU ÎNCREDERE LA NR DE TEL 0746-363.630!!!