Spălare curăţare de mochete la domiciliu clientului

Mochetele conferă ambientul confort şi eleganţa, dar în acelaşi timp reţine în el murdăria, praful şi nisipul care duc la deterioarea fibrelor. Mocheta nespălată reprezintă un mediu propice de reproducere a bacteriilor prezetand astfel un risc crescut pentru sănătatea dumneavoastră şi a familiei.

De ce să spălaţi mochetele cu noi?

  1. Ne deplasăm noi la dumneavoastră

  2. Spălarea se face pe loc şi nu mai sunteţi nevoiţi să scoateţi mochetele

  3. Spălarea în profunzime a mochetelor

  4. Utilizăm soluţii profesionale de îndepărtare a petelor şi a mirosurilor neplăcute

  5. Uscare rapidă şi timp scurt de execuţie a lucrări

  6. Folosim aparatură profesională

  7. Redăm culoarea şi aspectul de nou a covoarelor şi a mochetelor dumneavoastră

  8. Scoatem orice tip de pete

În timpul operaţiei de curăţare a mochetei, acestea nu se udă pe dedesubt, nu se deteriorează parchetul, nu ies culorile şi uscarea se face în timp record.

 

Metoda de curăţat:

   Aspirarea uscată:

Se foloseşte un electrobatator cu putere mare de tragere, dotat cu perie care adună firele de păr şi scamele.

 Spălarea

 Spălarea mochetei şi a covoarelor – se realizează prin pulverizarea soluţiei pe întrega suprafaţă textilă, apoi se periază cu o perie electrică s-au cu monodiscul. Soluţia este dedicată pentru curăţarea mochetelor şi a covoarelor, cu spumare redusă şi putere mare de curăţare.

Extracţia şi limpezirea:

Se execută cu ajutorul unui aparat de injecţie extracţie, acest aparat introduce apa în adâncimea materialului apoi extrage afară murdăria şi soluţia impregnată în material lăsând zona perfect curată.

Observaţie: acest pas are o importantă foarte mare deoarece, fără clătire şi extragere, resturile de soluţie uscată se transformă ulterior într-un adevărat “magnet” pentru murdărie.

În timpul operaţiei de curăţare a mochetei, acestea nu se udă pe dedesubt, nu se deteriorează parchetul, nu ies culorile şi uscarea se face în timp record

Folosim doar produse şi aparatură profesională, aplicăm o serie de metode, mereu alegem varianta care este cea mai potrivită pt client în funcţie de suprafaţa şi gradul de murdărie a mochetei pe care o aveţi de curăţat.

Ne deplasam gratuit la domiciliul clientului doar pe raza orasului Targu Mures,in afara orasului se percepe o taxa pentru deplasare.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la steliclean@gmail.com sau la telefon 0746-363.630!